30 oktober 2009

Et lite eventyr om jenta og svinet :)


Foto: Zeenet Naseem (mars, 2009)


"Det var en gang en jente som hadde GE-LEDA seg til å dra på klatrekurs med MIRA-Senterjentene (som hun ikke kjenner, men så frem til å bli kjent med). Hun sendte eventen videre til de uforutsigbare venna sine (les: venner som ikke sjekker facebook daglig og dermed svarer når det er for sent, eller utsetter ting så lenge at jenta gang på gang må minne dem om det). Denne gangen hadde jenta faktisk ikke regna med at venninnene hennes skulle dukke opp, hun satset heller satse på å bli kjent med nye folk.

Jenta hadde funnet fram den kuleste treningstightsen hun har og den søteste t-skjorta hun vet om. Men, torsdag 29.okt kl.15:58 ringte telefonen hennes. Hun var på skolen og transkriberte. Det var mammaen til jenta som oppfordret jenta til å dra til legekontoret innen kl.20 og ta svinevaksina. Lite visste jenta om bivirkningene til vaksina, og gjorde som moren sa. Etterpå tok hun en liten kjøretur med søstra si til Alnabru. Da hun kom hjem, begynte hun å få småvondt i armen. "Jeg håper f**meg det går over til imorgen ass", tenkte hun før hun omsider sovna.

På morgenen føltes det som om overarmen hennes hadde sprengt. Hun fjerna teipen forsiktig, og så at det vaksinerte området var hardt og hovent. Da hun kjente nærmere etter fant hun ut at hun ikke klarte å heve armen mer enn 45grader. "F***", tenkte hun, og så seg selv i speilet: "lykke til på klatringa a, bari ai klatre karne wali".

Og snipp snapp snute, så lå jenta med snørr i snute."

PS: Jenta har også mange venninner som er veldig flinke (og raske) til å gi tilbakemeldinger, og hun vil gjerne beklage hvis hun klarte å såre noen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar