14 oktober 2007

Orden og oppførsel


Jeg er så stressa for tiden, har så mye å tenke på. Nei, jeg kanke ta en ting om gangen, har med tiden lært at man burde gjøre flere ting parallellt, da blir det litt mer orden. Akkurat som når man driver med en serie tegninger eller malerier, er det enklere å se "feilene". Driver man derimot med samme bilde over lengre tid blir man "låst" og det blir vanskelig å se det fra andre vinkler. Akkurat sånn føler jeg livet mitt har blitt, jeg må regelmessig sjekke mail, agendaen og passe på at jeg får gjort alt som skulle bli gjort, jeg HATER å utsette ting, (selvom det alltid dukker opp uplanlagte ting som ødelegger). Så nå sitter jeg på facebook, skriver blogg, hører på musikk, redigerer bilder på photoshop, ser på tv uten lyd og skriver motivasjonsbrev.

Hvem jeg skriver motivasjonsbrevet til? Det er til opptak på Gründerskolen. Har hørt at det er skikkelig bra opplegg, med utenlandsopphold i tre mnd og 30Sp. Er vanskelig å komme inn, så jeg må gjøre mitt beste, og virkelig klare å "selge" meg. Men uansett om jeg kommer så langt som å bli innkalt til intervju kommer jeg til å dø av glede!! :)

Ellers har jeg søkt og fått plass på NHOs Kompetanseprogram. Det er et gratis kurstilbud for 2.generasjons innvandrere under høyere utdanning. Se flyer her

Det var alt for denne gang, jeg kommer snart tilbake med flere irrelevante nyheter.

1 kommentar:

  1. Heisann, Juv! Håper du inshAllah kommer inn på Grunderskolen, du er så flink så, vet ikke om noen som skulle fortjent den plassen mer, he-he.Uansett lykke til, det var et motivasjonsbrev fra meg til deg. Fortsett å forfølge drømmene dine. Go`klem Noreen.

    SvarSlett